Aroganțe de președinte CJ:  “Asfaltarea acestui drum va avea drept rezultat direct o și mai puternică dezvoltare turistică a zonei”

DISTRIBUIȚI

Președintele CJ Argeș împreună cu demnitarii invizibili in Argeș au început să facă campanie pe “spinarea” primărilor din Argeș.

Nu este pentru prima dată când Dan Manu își arogă meritele edililor din comunele din județ, indiferent de coloratura politică, susținând că sunt proiectele sale.

“Astăzi, la Primăria Rucăr, a avut loc procedura de predare a drumului comunal 21 Sătic către constructor, drum ce va fi asfaltat prin programul guvernamental PNDL II. Alături de primarul Ionel Dulamă și de viceprimarul Ion Pârnuță s-au aflat senatorul Gheorghe Marin, președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, și vicepreședintele Ion Mînzînă. 

DC21 Sătic va fi asfaltat pe o lungime de 12 kilometri, iar valoarea investiției este de peste 11 milioane de lei. Pe lângă asfaltarea propriu-zisă vor mai fi construite podețe și apărători de maluri din gabioane. Durata execuției este de 24 de luni. 

Asfaltarea acestui drum va avea drept rezultat direct o și mai puternică dezvoltare turistică a zonei.”