prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Asociația Maxwell România: „Investim în tineri – Investim în viitor!”

Asociația Maxwell România, vă invită la Conferința de lansare a celor două ghiduri „Construiește-ți viitorul” și “Eu Aleg” , conferință care va avea loc în data de 07 Noiembrie 2023, la Aula Universității “Constantin Brâncoveanu“, începând cu ora 11.00

CINE SUNTEM?

Asociația Maxwell România este creată dupa modelul Maxwell Leadership Foundation din SUA, una dintre asociațiile importante din lume în domeniul leadership-ului, care contribuie, alături de familie, școală și comunitate, la educația și dezvoltarea personală a tinerilor din România prin activități derulate în mediul școlar, în cadrul Programului MaxLeaders.

În cei 2 ani de existență a Asociației Maxwell în România, am desfășurat 3230 sesiuni de dezvoltare personală pentru elevi, de către un număr de 2207 cadre didactice voluntare, beneficiari fiind 53200 de tineri, 1340 profesori și 1723 părinți.

CE FACEM, MAI EXACT?

1. Implementăm Programe si Proiecte de dezvoltare personală în școlile din România, cu scopul de a contribui la transformarea societății românești prin promovarea valorilor pozitive în rândul tinerilor.

2. Recrutăm și selectăm cadre didactice, în calitate de voluntari, pe care îi pregătim să susțină lecțiile Asociației Maxwell la orele de dirigenție.

CELE DOUĂ GHIDURI

“Construiește-ți viitorul” precum și “Eu Aleg”, își propun să devină manuale de referință pentru orele de dirigenție, instrumente valoroase pentru cadrele didactice și ghiduri esențiale pentru elevi. Ghidurile au la bază teme actuale, în concordanță cu enevoile elevilor, dar și cu specificul învățământului românesc, pentru echiparea cu competențe de viață.

Ne dorim , ca aceste două ghiduri să ajungă la fiecare elev de liceu și gimnaziu din România și avem nevoie de ajutorul tuturor, pentru a ajuta acești tineri să își atingă potențialul maxim în viață și să contribuie astfel la dezvoltarea societății românești.

Accesați www.asociatiamaxwell.ro/doneaza și veți trimite acest Ghid direct în casele și clasele liceenilor din țara noastră!

AGENDA EVENIMENTULUI
 10:30 – 11:00- Primirea invitaților
 11:00 – 11:15- Cuvânt de deschidere – Olimpia DORU -leader al Asociației Maxwell
Argeș
 11:15 – 11:20- Sorin POPA- Președintele Maxwell Leadership România
 11:20 – 11:25- Florin BĂCIOIU – Manager general al Asociației Maxwell România
 11:25 – 11:30- Cristian GENTEA – Primar al Municipiului Pitești
 11:30 – 11:35- Dumitru TUDOSOIU- Inspector Școlar General al ISJ Argeș
 11:35 – 11:40- Radu PERIANU- Prefect al Județului Argeș
 11:40 – 11:45- Nicolae GEORGESCU – Deputat în Parlamentul României
 11:45 – 11:50- Sebastian ENE- Conf.Univ. Dr.Universitatea Constantin Brâncoveanu
 11:50 – 11:55- Rodica Emilia CIUCĂ- Director al Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională Argeș
 11:55- 12: 00- Augustina ENE – Inspector Școlar pentru Învățământ Special și
Integrat, Consilier Școlar
 12:00–12:05 – Cuvânt de încheiere, mulțumiri – Olimpia DORU

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs