Ăsta da traseism! Primărița de la Ștefănești a comis-o din nou!

226
Primăriţa Ioana Jenica Dumitru

Primărița de la Ștefănești a ajuns să facă politică cum bate vântul. A ajuns la conducerea Orașului Brătienilor cu PSD, când partidul era pe „cai mari”, după a cochetat cu PMP, a trecut la ALDE, iar acum încearcă să se dea cu liberalii, o dată cu venirea la guvernare.

Ioana Jenica Dumitru cochetează cu orice formațiune politică în încercarea disperată de a mai prinde un mandat! Bineînțeles, acest lucru este greu de crezut din cauza scandalurilor pe care le-a creat în ultimii doi ani și din cauza animozității față de consilierii locali. În următoarele rânduri vă vom prezenta traseul și negocierile purtate de Ioana Jenica Dumitru.

Primul ochit, primul lovit: „daddy Bulf”

Membru într-un singur partid? O doctrină pe viaţă? Niciodată! Cel puţin asta ne demonstrează primăriţa de la Ştefăneşti. După ce a trecut pe la PP-DD, de unde a câştigat un mandat de deputat, ulterior a trecut la UNPR, a dispărut pentru o perioadă şi a ieşit edil din partea PSD. Acum, nu face altceva decât să întoarcă spatele social democraţilor argeşeni şi pur şi simplu să-i umilească pe Facebook. Asta în condiţiile în care fără PSD Argeş nu ar fi “pupat” vreodată fotoliul de primar….

După un an, Ioana Jenica Dumitru s-a plictisit de social democraţi şi a început să susţină, mai direct, mai indirect alte partide politice. Prima dată a ţinut „trena” PNL prin omagierile şi manifestările făcute în cinstea liberalilor care au pus bazele partidului.

Nu a trecut mult şi s-a plictisit, din nou! Recent primăriţa s-a îmbrăcat cu un tricou cu… PMP. Ca să fie totul dat pe faţă a postat şi următorul mesaj: „”Daddy Bulf mi-a zis ca dacă am sa mănânc un măr pe zi si am sa umblu îmbrăcată in acest tricou,voi eradica toată corupția din Stefanesti !”.

Goana după Tăriceanu…

Dragostea față de un singur partid nu este punctul ei forte, dat fiind episodul din mai 2018, când a fost la București. Ioana Dumitru s-a pregătit intens, astfel încât să îl caute peste tot pe Călin Popescu Tăriceanu că să facă o poză cu el! Din câte se pare, aceasta a luat Parlamentul în lung și în lat, de jos în sus, ba chiar și pe diagonală pentru a-l găsi pe liderul ALDE.

Până la urmă l-a găsit! Nu se știe cum s-a întâmplat, dar l-a convins pe Tăriceanu să stea la o poză cu ea. În schimb, fața fostului președinte al Senatului exprimă mai mult decât am putea spune noi în cuvinte…

Revenirea la liberalism

A trecut pe la partidele de stânga, a trecut pe la partidele de dreapta, s-a întors și s-a sucit, iar în momentul în care Ludovic Orban a fost desemnat premier, Ioana Jenica Dumitru s-a (re)îndrăgostit de PNL! Primărița a postat ieri pe pagina de Facebook o poză cu liderul liberalilor, unde își exprimă dorința ca noul guvern să „își aducă aminte” de Ștefănești.

„Speram ca noul guvern liberal sa-si aminteasca si de Orasul Bratienilor, cu fapte care sa-l puna in valoare, nu sa-l ingroape, asa cum a facut pana in 2016…” a postat Jenica Dumitru.

Mai mult, din câte se pare Ioana Jenica Dumitru a scos poza cu Orban de la naftalină, având-o pregătită pentru a o posta încă din momentele în care se spunea că liberalul va ajunge la un moment dat premier.

Acum, vine întrebarea: primărița are un album intreg și, în funcție de care ajunge sus, scoate poza potrivită?