Astăzi! FC Argeș, primul meci în nocturnă!

DISTRIBUIȚI
fc arges brand 2017

După derby-ul din runda precedentă cu Chindia Târgovişte, pentru echipa noastră va urma un nou examen al maturităţii. FC Argeş şi ACS Energeticianul se vor întâlni marţi seară, de la ora 19.30, pe stadionul Nicolae Dobrin, în derbyul etapei a 5-a a Ligii 2 Casa Pariurilor. Cele două echipe sunt foarte aproape de podium, piteştenii ocupând locul 5, cu 8 puncte, adunate în patru runde, în timp ce gorjenii se situează pe locul 4, cu 9 puncte.

Ambele formaţii sunt la doar două puncte în urma liderului Sportul Snagov, iar o eventuală victorie, coroborată cu un eşec al ilfovenilor la Brăila, ar putea propulsa câştigătoarea pe podium, iar cu noroc şi prin jocul rezultatelor, chiar în vârful piramidei.

Emil Săndoi, antrenorul echipei noastre pregăteşte în cele mai mici detalii acest meci şi îşi doreşte foarte mult ca FC Argeş să câştige cele trei puncte puse în joc: „Venim după un meci la Târgovişte unde am reuşit un rezultat de egalitate. După aspectul jocului, poate meritam chiar mai mult, având în vedere faptul că adversarul nu şi-a creat nici o ocazie clară de gol. Golul pe care Chindia l-a dat nu a fost dintr-o ocazie, ci dintr-o greşeală colectivă, pe care am făcut-o noi la faza respectivă. Venim după 4 etape fără înfrângere, după două meciuri câştigate acasă şi după două rezultate de egalitate obţinute în deplasare. Rezultatul de la Pandurii este unul echitabil, pentru că am avut o primă repriză mai bună a noastră, iar în cea de-a doua, adversarul a avut mai multe ocazii. Ne aşteaptă o partidă dificilă cu Energeticianul, o echipă care şi-a anunţat de la bun început intenţiile de promovare. Întâlnim o echipă care a reuşit să transfere foarte mulţi jucători de primă ligă, o echipă care are un buget mare. Alături de U Cluj, Petrolul şi Târgovişte, cred că au bugetul cel mai mare din acest campionat. Ne gândim doar la cele 3 puncte puse în joc pentru că am mai urca în clasament. Nu va fi un meci uşor. Va fi un campionat mult mai echilibrat, în care mai multe echipe vor fi în fruntea clasamentului în turul campionatului pînă când sita va cerne. Va fi un campionat mult mai disputat şi mult mai echilibrat decât cel de anul trecut. Energeticianul are în componenţă mulţi jucători care au evoluat în prima ligă. Ducu Ninu a jucat atâtea meciuri în primul eşalon şi are o experienţă. După aceea Lungu, Neacşa, Vlad Rusu, sunt jucători cu multe prezenţe în prima ligă, fotbalişti care în sezonul trecut au avut evoluţii foarte bune în liga a doua. Întâlnim o echipă care a transferat cam tot ce a vrut. Toate formaţiile s-au întărit, iar media va fi mult peste cea din sezonul trecut. S-au făcut investiţii masive la Energeticianul. La un moment dat spuneau că bugetul este nelimitat. Probabil că persoanele din conducere se refereau la liga a doua. Pe noi mai puţin ne interesează ce reuşesc ei. Ne interesează în primul rând ce reuşim noi. Ne dorim foarte mult să câştigăm acest meci şi cred că îl putem câştiga”.