prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Astăzi! Președintele Constantin Nicolescu va fi condus pe ultimul drum!

Constantin Nicolescu, fost președinte al Consiliului Județean Argeș și al PSD Argeș, dar și una dintre cele mai emblematice personalități din România, va fi condus astăzi pe ultimul drum. Slujba de înmormântarea va începe la ora 12:00, la Biserica din satul Rădești, comuna Stâlpeni, iar ulterior va fi înmomântat în cimitirul din incinta aceluiași lăcaș de cult alături de înaintașii săi.

CITEȘTE ȘI: ȘOCANT! UN FOST MILITAR A ÎNCERCAT SĂ SE SINUCIDĂ ÎN PĂDUREA TRIVALE!

Trupul neînsuflețit al lui Constantin Nicolescu a fost depus în localitatea Stâlpeni, sat Rădești iar slujba de înmormântare va avea loc joi, 15 iunie, începând cu ora 12:00 la biserica din Rădești, localitate unde marele lider al politicii argeșene și-a petrecut, în liniște, ultimii ani din viață.

Reamintim faptul că, fostul lider social democrat a suferit de o boală incurabilă cu care a luptat până în ultima clipa. Din nefericire, ieri după-amiază, boala a învins, iar Nicolescu va veghea asupra argeșenilor alături de alți lideri care au plecat mult prea devreme. Nicolescu a ocupat funcții importante, atât de prefect al județului Argeș, cât și în Parlamentul României.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs