Astăzi se dezbate online un document de căpătâi ale Câmpulungului

Astăzi se dezbate online un document de căpătâi ale Câmpulungului. Cei interesaţi pot consulta, pe site-ul Primăriei,  Planul Urbanistic General şi Regulamentul Local de Urbanism, împreună cu planşele aferente. Planşele sunt expuse în holul Primăriei. Pentru elaborarea PUG, între 4 septembrie şi 22 octombrie, publicul este invitat să transmită informaţii şi propuneri scrise argumentate.

Astăzi, 16 septembrie, de la ora 14.00, se va organiza on-line o dezbatere publică.

Pe 1 octombrie 2020, de la ora 16.00, se va organiza on-line a doua dezbatere publică, pentru care publicul  va comunica aceleaşi informaţii de mai înainte, până pe 29 septembrie, ora 14.00. Obiectiv: Destinaţia terenurilor. Zonificarea funcţională.

Distribuie prietenilor

Pe 15 octombrie, de la ora 16.00, se va organiza on-line a treia dezbatere publică. Publicul interesat va comunica datele necesare până pe 13 octombrie, ora 14.00. Obiectiv: Regimul de protecţie al monumentelor istorice şi zonelor construite protejate.

Pe 23 octombrie, de la ora 12.00, se va organiza dezbaterea publică finală privind propunerile de actualizare a PUG, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Observaţiile şi propunerile vor putea fi transmise în scris, la sediul Primăriei, strada Negru Vodă, nr.127, sau pe adresa de e-mail, până în data de 22.10.2020.