Atac dur la adresa preşedintelui CJ Argeş: „Să se gândească mai puțin la salarii”

Consiliul judeţean Argeş a preferat în acest an să aloce sume uriaşe pentru salarii, iar investiţiile anunţate au fost lăsate baltă.

Distribuie prietenilor

Consilierul judeţean Marius Postelnicescu critică faptul că Dan Manu a anunţat că vor fi reabilitate drumuri, şcoli, grădiniţe, dar până în acest moment toate au  rămas doar pe hârtie, în realitate fiind drumuri pline de gropi şi unităţi şcolare care mai au un pic şi se dărâmă.

„Investițiile pentru 2017 au fost frumos anunțate, dar din păcate lucrurile au rămas doar la nivel de intenție. Un drum județean de la Rucăr Dâmbovicioara care nu a fost luat niciodată pentru amenajare cu pietriş, asfaltare deşi era anunţat. De asemenea, avem pe zona de sud, între Mozăceni și Bârla un drum la care nu s-a făcut o reabilitare. Dl. președinte Manu a spus că această vară va fi priorioritară pentru ce înseamnă școli, grădinițe, astfel încât copii să înceapă școala cum trebuie. Am văzut localități în care acest lucru nu a fost dorit, iar în altele, primarii s-au zbătut să primească finanțare. Să se gândească mai puțin la salarii și să se gândească mai mult la investiții. Peste doi ani va veni data scadentă” a spus Postelnicescu.