Atac FĂRĂ PRECEDENT la ministrul Educației: servilism tâmp, agramatism țâfnos și prostie cu muc și sfârc

DISTRIBUIȚI
liviu pop min ed

Ministrul Educației, Liviu Pop, este luat în colimator, după scandalul de la începutul anului școlar. Jurnalista Andreea Pora susține că acesta este un exponent de vază al regimului Dragnea și îl acuză de ”servilism tâmp, agramatism țâfnos și prostie cu muc și sfârc”.
”În educație, altă zonă în care PSD a decis să taie în carnea vie a puținelor reforme care s-au făcut, ministrul Pop-Genunche e exponentul perfect al epocii Dragnea: servilism tâmp, agramatism țâfnos și prostie cu muc și sfârc. Manualul unic și edi­tura de stat, dar mai cu seamă in­ter­zi­cerea auxiliarelor (ceea ce nici Ceaușescu nu îndrăznise) sunt enormități față de care nu am auzit vreun pesedist protes­tând sau cerând demiterea ipochimenului și arată că acțiunea distructivă a educației face parte din Plan. Cred că după pro­testele din februarie și tinerii educați au devenit dușmanii PSD, alături de angajații din privat, în special din multinaționale, de „străini“ și de tot ce e viu, gândește și acționează. Cu cât mai mulți „tâmpiți“ și oameni de valoare puși la index, presați și ti­morați, cu atât mai mare va deveni „Ro­mânia mică“ a oligarhiei lui Dragnea.
Dacă adăugăm acțiunile nemiloase de ju­mulire a banului public, haosul fiscal care pune pe fugă investitorii, devalizarea companiilor profitabile pregătită prin Fondul Suveran destinat îndestulării clientelei și, în general, toate măsurile economice fără cap și coadă, observăm că ele constituie, după justiție, cea mai importantă direcție de acțiune a contrarevoluției declanșate în epoca lui Dragnea”, a scris Pora, în Revista22.