Atac la coaliţia PSD – ALDE! “S-au activat celulele lor din PNL”

8

PNL Argeş este sabotat din interior de persoane care au rămas cu nostalgia perioadei USL. Liberalii “sub” acoperire încercă pe orice cale să împiedice partidul să se ridice în sondaje şi să ajungă la succesul pe care l-a avut în trecut.

Potrivit liberalului Mihai Alexandrescu, după destrămarea Uniunii Social Liberale (alianţa politică dintre PSD – PNL şi PC care a fost la guvernare între anii 2012 şi 2014), mulţi membrii ai Partidului Naţional Liberal au rămas cu “un picior” în PSD pentru a “fructifica” anumite funcţii şi interese personale.

“Au trecut vreo 6-7 ani de la formarea USL. De atunci, PNL încă suportă consecinţele acelei decizii care a fost greeşită. Sunt liberali care au făcut sau nu parte din PNL, dar sunt liberali, şi încă mai cred că PNL este virusat de celulele pesediste. Oamenii aceia încă se întreabă ce e PNL în momentul de faţă. PNL este singurul partid care face o opoziţie extrem de articulată la actuala coaliţie de guvernare PSD- ALDE. Singurii care merg ca o armată în acest exerciţiu democratic de opoziţie sunt liberalii. Ca partid istoric. Asta am văzut că nemulţumeşte foarte multă lume. Am văzut că s-au activat pesediştii, deja s-au activat aldiştii şi reacţionează la opoziţia pe care o facem noi şi, bineînţeles, s-au activat celulele lor din PNL. Celulele lor sunt anumiţi oameni care au fost întotdeauna de partea PSD-ALDE, pe trendul USL a spus Alexandrescu.

“Au două alternative: ori să lase capul şi să rămână în partid, ori să plece”

Liberalii “sub acoperire” ar avea doău opţiuni la dispoziţie. Ori să muncească în credinţă pentru partid, ori să adere la formaţiunile politice pe care le simpatizează cu adevărat.

Încă nu au plecat toţi din PNL şi încă au nostalgia când, aici în Argeş, pupau pulpana tătucului. Lor nu le convine că PNL se îndreaptă către vechile sale principia şi valori. Ar vrea în continuare ca PNL să rămână zombificat de convingerile socialiste. Oamenii care erau socialişti în PNL au două alternative: ori să lase capul şi să rămână în partid şi să adere la valorile partidului, lucru pe care nu cred că îl vor face, ori să plece. Ieri, când am discutat în BPJ, opţiunea a fost ca aceşti oameni să plece din partid, oricine ar fi. Psihologii spun că nu este sănătos pentru un om să fie cu sufletul într-un loc şi cu trupul în alt loc. Adică, nu e sănătos să stai cu trupul lângă nevastă şi cu sufletul lângă amantă. Ori cu una, ori cu alta” a mai spus Mihai Alexandrescu