prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Atenție ce faceți de Rusalii! Polițiștii sunt cu ochii pe voi! La datorie, pentru un sfârșit de săptămână în siguranță!

LA DATORIE, PENTRU UN SFÂRȘIT DE SĂPTĂMÂNĂ ÎN SIGURANȚĂ! Poliţiştii argeşeni, împreună cu celelalte structuri cu care se acţionează în sistem integrat, vor fi la datorie la acest sfârșit de săptămână prelungit, prilejuit de sărbătoarea creștină a Rusaliilor.

CITEȘTE ȘI: AUTOSTRADĂ CONSTRUITĂ ÎN TIMP RECORD! AȘA CEVA NU S-A MAI VĂZUT ÎN ROMÂNIA!

În perioada 21-24 iunie 2024, în contextul minivacanței prilejuită de sărbătoarea Rusaliilor, zilnic, aproape 250 de polițiști vor acționa, în medie, cu scopul asigurării siguranței cetățenilor și fluidizării traficului rutier.

Vor fi la datorie polițiști de ordine publică, rutieră, investigații criminale, dar și alte structuri, cum ar fi polițiștii de la Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, specialiștii Serviciului Criminalistic, luptători ai Serviciului Acțiuni Speciale și alții, caree vor interveni atunci când situațiile o impun.

Se va acționa pentru prevenirea faptelor antisociale și a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, dar și pentru a asigura sprijin operațional în vederea punerii în aplicare a măsurilor specifice pentru prevenirea și combaterea efectelor cauzate de temperaturile caniculare din perioada imediat următoare.

Polițiștii argeșeni au în atenție în special zonele aglomerate, unde se va acționa în sistem integrat, cu reprezentanții celorlalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, pentru gestionarea afluxului de persoane, precum și pentru respectarea măsurilor impuse pentru acest gen de activități.

Totodată, vă reamintim faptul că, zilnic, vor acționa polițiști rutieri care se vor afla pe drumurile publice din județ, acționând pentru prevenirea cauzelor generatoare de accidente. Vor fi efectuate filtre rutiere, împreună cu polițiști de ordine publică, în vederea identificării conducătorilor auto care nu respectă regulile de circulație, conduc agresiv, cu viteză excesivă sau aleg să conducă sub influența alcoolului sau a substanțelor cu efect psihoactiv.

Polițiștii argeșeni continuă să fie prezenți la datorie și sunt pregătiți să intervină la nevoie, astfel încât întreaga comunitate să fie în siguranță!

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs