Atenție! Începe CUPA LIGII – SPRINT 2019

Găzduită de Bazinul Olimpic Pitești și organizată de Primăria Municipiului Pitești, prin SPEPMP și CSM Pitești, alături de Liga Performanței în Natație, competiția Cupa Ligii – SPRINT se va derula pe parcursul a două zile, sâmbătă, 25.05.2019, şi duminică, 26.05.2019.
Concursul este destinat atât băieților, cât și fetelor, cu vârste cuprinse între 9 și 18 ani (cadeți, tineret și seniori). La competiție vor participa 304 sportivi, de la 24 cluburi din țară și din Bulgaria.
Se vor acorda medalii și diplome, precum și alte premii, conform categoriilor de vârstă oficiale FRNPM, pentru toate probele.
Liga Performanței în Natație (LPIN.ro) este o asociație nou înființată, care își propune să organizeze competiții de natație la nivel național, după cele mai înalte standarde europene, astfel încât toate categoriile de înotători (de la copii până la tineret) să aibă parte de experiențe competiționale stimulante, cu probe riguros selectate și calibrate internațional și evident adaptate vârstei sportivului, punând, astfel, bazele pregătirii pentru întrecerile internaționale ulterioare, de mare anvergură.
Sportivii cu cele mai bune punctaje obținute la competițiile LPIN vor fi selectați automat pentru festivalul de sfârșit de an „TURNEUL CAMPIONILOR LIGII – OPEN”.
Le dorim mult succes participanților și vă așteptăm cu drag la un eveniment sportiv spectaculos și plin de emoții.
Mai multe detalii pe site-ul www.lpin.ro