Atenție! Începe Stonebird Festival!

84

Stonebird Festival se întoarce cu cea de-a doua ediție, între 09 și 11 august 2019 în aceeasi locație minunată. Nu numai că vom avea parte de nume mari ca Dirty Shirt, Bucovina, The Rock sau Timpuri Noi, dar unul dintre invitații de sâmbătă își va serba ziua de naștere chiar în cadrul festivalului.

Despre David Reece, căci despre el este vorba,  americanul care a ocupat postul de vocalist în Accept pe albumul „Eat The Heat” lansat în 1989. După ce a fost dat afară din Accept și trupa a intrat într-un hiatus, Reece a fondat Bangalore Choir în 1991 alături de care a lansat albumul „On Target”, membrii provenind din trupe ca Razor Maid și Hericane Alice.

Înainte de, după și între trupe veți avea ocazia să-l vedeți pe Claudiu Cîrțînă, ales să prezinte evenimentul și anul acesta. De asemenea va exista și after party la a doua scenă în fiecare seară. Vineri ne petrecem cu Țapinarii și Loud.Inc, sâmbătă ne distrăm cu White Mahala și duminică dimineață ne revenim cu Mike Godoroja & Blue Spirit ca să ne treacă mahmureala înainte să plecăm acasă.

„Numai mâine nu-i poimâine! Stonebid Festival te așteaptă de vineri, ora 13.00, cu toate pregătite – scenă, trupe, mâncăruri alese, băuturi suficiente și mai ales o atmosferă incredibilă!” au anunțat organizatorii.

Program complet:

Vineri – main stage:
? Cristi Minculescu -Buna seara prieteni
? Dirty Shirt
? Timpuri noi
? New Jersey (italia)
After party – second stage:
? Tapinarii
? Loud. Inc

Sambata – main stage:
? David Reece ( ex Accept)
? Bucovina
? Zob
? Alex Calancea band
? The rock
After party – second stage:
? White Mahala

Duminica – matineu – main stage:
Mike Godoroja & The Blue Spirit