prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Atenție piteșteni! Acest serviciu este gratuit!

Societățile Salubritate 2000 S.A. – pentru abonații casnici – și Salpitflor Green S.A. – pe domeniul public – colectează deșeurile vegetale rezultate în urma activităților de întreținere desfășurate în perioada actuală. Astfel, piteștenii, abonați casnici, care nu depozitează deșeurile vegetale în curțile proprii în vederea compostării, pot solicita colectarea acestora de către Salubritate 2000 S.A., gratuit, în limita a cinci saci de 120 litri/comandă/lună.
Solicitările de colectare se vor face la dispeceratul societății, de luni până vineri, între orele 08:00 și 16:00, la numărul de telefon 0248/636 535. Cetățenii care au solicitat colectarea vor depune deșeurile vegetale într-un loc accesibil, în dreptul proprietății, în data comunicată de dispecerul care preia comanda, iar operatorul Salubritate 2000 S.A. va ridica și transporta deșeurile, în ziua stabilită. Deșeurile vegetale care depășesc cantitățile menționate mai sus se vor colecta contra cost.
Asociațiile de proprietari care generează resturi vegetale ca urmare a curățeniei în zona de spațiu verde aferentă asociației sunt rugate să solicite colectarea acestora la dispeceratul societății Salpitflor Green S.A., de luni până vineri, de la 08:00 la 16:00, la numărul de telefon 0248 217050.
Este interzisă depozitarea deșeurilor vegetale provenite din curțile proprii ale abonaților casnici pe spațiul verde și/sau pe alte spații aparținând domeniului public!
Din categoria deșeurilor vegetale care pot fi predate fac parte: frunzele, crengile și nuielele mărunțite, florile, iarba, resturile rezultate din tunderea gardului viu. Deșeurile vegetale mărunte, precum iarba, frunzele, resturile rezultate din tunderea gardului viu vor fi depozitate în saci, iar crengile vor fi legate în snopi și tăiate la dimensiuni de 1-1,5 m.
ATENȚIE!
Nu depozitați deșeurile vegetale la platformele de colectare a deșeurilor menajere!
Deșeurile vegetale care nu vor fi depozitate în saci sau legate în snopi nu vor fi ridicate!
Pentru un Pitești curat este nevoie de muncă în echipă!

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs