prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Atenție! Programul de vizită la Penitenciarul Mioveni se schimbă radical! Află detalii!

Atenție! Programul de vizită la Penitenciarul Mioveni se schimbă radical! Află detalii! Programarea la vizită pentru persoanele private de libertate de la Penitenciarul Mioveni suferă modificări, inclusiv o nouă procedură.
„Nu este un secret că trecem printr-un proces amplu de digitalizare, iar în viitorul apropiat, programarea va fi realizată prin intermediul unei aplicații informatice. Cu toate acestea, înainte de lansare, ajustăm decizia internă în speranța că regulile stabilite vor deveni mai clare și vor contribui la un proces mai rapid de programare.
Încurajăm un proces de programare atent, respectând toate condițiile menționate în anunț și având un simț răspunzător față de regulile stabilite. Pentru a facilita tranziția către era digitală, vă recomandăm să utilizați sistemul de programare prin e-mail. În ceea ce privește forma frecvent utilizată, programarea telefonică, menționăm că există un singur telefon disponibil, iar timpul necesar pentru un apel este de cel puțin 15 minute.
În această situație, forma tradițională poate fi mai anevoioasă și mai dificil de realizat. Prin urmare, vă încurajăm să adoptați, pe cât posibil, programarea prin e-mail.”, este mesajul transmis de reprezentanții Penitenciarului Mioveni.
Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs