prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Atenție! Rămâneți fără conturi în bancă dacă nu faceți acest lucru!

Toți clienții românilor cu conturi la ING au fost notificați și vor fi nevoiți să urmeze acești pași, iar cei care nu fac asta, până la 24 iulie, nu vor mai avea acces la produse și servicii noi și ulterior,  iar după 3 luni, va fi oprit și accesul la conturi.

CITEȘTE ȘI: AUTOSTRADĂ CONSTRUITĂ ÎN TIMP RECORD! AȘA CEVA NU S-A MAI VĂZUT ÎN ROMÂNIA!

După ce, în România, în ultima perioadă au apărut tot mai multe fraude bancare, ING trimite notificări tuturor clienților cerând date personale. Nu trebuie să vă temeți, totul este legal și adevărat. Notificările vin direct de la banca unde aveți cont.

Notificările trimise de ING

Toți clineții ING primit notificări  cu privire la actualizarea datele personale. Acest pas poate fi făcut fie la oficiile băncii, fie direct în Home’Bank sau în aplicația din Google Play/App Store.

Toți cei care nu fac asta  până la 24 iulie, vor avea blocat accesul la produse și servicii noi și ulterior, după 3 luni, va fi oprit și accesul la conturi.

„Ca bancă, avem obligația legală să obținem informații actualizate despre clienții noștri, în baza normelor interne de cunoaștere a clientelei, conform Legii nr.129/2019 și Regulamentului BNR nr. 2/2019. În acest scop, este posibil să avem nevoie și de alte informații față de setul minim menționat în legislație.

Pentru a evita blocarea accesului la produse și servicii noi, te rugăm să îți actualizezi/validezi datele până la 24-Iulie-2024. Dacă nu ai procedat la actualizarea/validarea datelor, începând cu această dată, 24-Iulie-2024, vom demara procesul de blocare.

Menționăm că măsura de blocare efectivă a accesului la produsele și servicii noi va fi aplicată începând cu data precizată mai sus, dar nu mai târziu de 14 zile de la aceasta, și va fi menținută până la momentul în care îți vei actualiza/valida datele.

În plus, în situația în care nu îți actualizezi/validezi datele în următoarele 3 luni, vom fi nevoiți să îți blocăm accesul la conturile tale. Evită acest lucru prin actualizarea/validarea cât mai curând a datelor tale!”, este mesajul băncii.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs