Atenție! Se oprește curentul în Pitești!

24

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru reparații și întreținere. În acest sens, Primăria Municipiului Pitești vă aduce la cunoștință că Distribuţie Oltenia va întrerupe furnizarea energiei electrice la consumatorii casnici şi agenţii economici, astfel:

Data: 05 iunie 2019, întrerupere de scurtă durată în intervalul 09:00 – 17:00: Piteşti, Str. Dobrogeanu Gherea, PTA AMAT (terţ), PTA Hotel Lisa (terţ), PTA Benzinărie Mol (terţ), PTAb PECO Rompetrol (terţ).

Data: 12 iunie 2019, în intervalul 09:00 – 15:00: Pitești, Strada George Coșbuc și Bulevardul Nicolae Bălcescu, de la sensul giratoriu cu strada 1 Decembrie 1918 până la Dedeman, alimentate din PT DCA și PT Utilaj Rutier, Complexul comercial JOHN alimentat din PTA John și PTAb 2 JOHN (terț), Supermarket LIDL alimentat din PTAb 1 LIDL (terț), Strada Găvenii cu PTAb CATALI SHOES (terț), Strada Depozitelor cu sediul și atelierele SEND 92 alimentate din PTA SEND 92 (terț), PTAb SC LOCIV IMPEX DIA (terț).

Distribuţie Oltenia avertizează:
ATENŢIE! Constituie pericol iminent de electrocutare următoarele acţiuni întreprinse de persoane neautorizate:
 intrarea în posturile de transformare;
 urcarea pe stâlpii de susţinere ai reţelelor electrice;
 înlocuirea siguranţelor electrice în posturile de transformare, cutii de distribuţie, nişele şi firidele de la case şi blocuri de locuinţe.
Deficiențele în alimentarea cu energie electrică ce afectează rețelele electrice din județul Argeș pot fi semnalate non – stop, direct operatorului de distribuție la unul dintre numerele de telefon:
 Info Tel 0800 500 000 – număr de telefon gratuit în orice rețea;
 0251 408 006, 0251 408 007, 0251 408 008 – numere de telefon cu tarif normal în rețeaua națională.
Utilizând doar codul locului de consum* și numărul de telefon, utilizatorii rețelelor electrice pot sesiza întreruperile în alimentarea cu energie electrică, după aproximativ 20 de secunde de așteptare fără a mai intra in contact cu un operator.
* Codul locului de consum se află pe factura de energie electrică şi începe cu 005.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here