prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Atenție șoferi! Cozi kilometrice pe Autostradă A1! Restricții de trafic!

Atenție șoferi! Cozi kilometrice pe Autostradă A1! Restricții de trafic!

Centrul Infotrafic a anunțat, joi dimineață, că vor exista restricții de circulație pe Autostrăzile A1 și A3.  Șoferii sunt sfătuiți să circule cu viteză redusă în aceste zone cu lucrări și să respecte semnificația semnalizării temporare.

CITEȘTE ȘI: UMBRĂRESCU – MOBILIZARE DE FORȚE PE ȘANTIERUL AUTOSTRĂZII! E APROAPE GATA!

„Joi se vor efectua o serie de lucrări care impun restricții de circulație. Astfel, pe autostrada A1 sens București – Pitești, la kilometrul 109, va fi restricționată circulația pe prima bandă pentru efectuarea de reparații la rosturile de dilatație ale podului, până la ora 10.00, iar pe autostrada A3 sens Turda – Târgu Mureș, se va restricționa circulația pe a doua bandă, între kilometrii 7 și km 8, până la ora 16:00, pentru executarea lucrărilor de desfundare a căminelor de pe rigola mediană.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să circule cu viteză redusă în aceste zone cu lucrări, să respecte semnificația semnalizării temporare, asigurându-se foarte bine înainte de schimbarea benzii de circulație, semnalizând din timp efectuarea acestei manevre.”, transmite Centrul Infotrafic.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs