prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Atenție șoferi! Haos la ieșirea din Pitești! Se circulă bară la bară!

Traficul rutier se desfășoară cu mare greutate în aceste momente la ieșirea de pe autostrada Pitești – București către Vâlcea din cauza unor lucrări. Șoferii sunt nevoiți să circule bară la bară încă de la primele ore ale dimineții, iar pe parcursul orelor care urmează circulația s-ar putea să devină mult mai aglomerată sau chiar să se blocheze.

CITEȘTE ȘI: „NU VREAU SĂ DEVIN ȚAP ISPĂȘITOR!”- ȘEFUL ANPC DESPRE TRAGEDIA DE LA FERMA DACILOR!

Recomandările polițiștilor:

  • Înainte de a pleca la drum, informaţi-vă cu privire la condiţiile meteo din zonele în care urmează să vă deplasaţi şi echipaţi-vă maşina corespunzător, cu anvelopele de iarnă, chiar lanțuri dacă situația o impune!
  • Sporiţi atenţia la intrările şi ieşirile de pe poduri sau la încrucişările cu autovehiculele cu gabarit mare şi evitaţi oprirea sau staţionarea în dreptul copacilor de pe marginea drumurilor, pe care vântul puternic îi poate rupe.
  • În condiții de trafic intens, păstraţi-vă calmul, respectați toate regulile de circulație şi nu blocaţi intersecţiile. De asemenea, nu vă angajaţi în depăşirea coloanelor de autovehicule.
  • În situaţia în care vizibilitatea în oglinzile autovehiculului este redusă din cauza ploii/ceții/lapoviţei/ninsorii, folosirea luminilor de către toţi conducători auto reduce riscul producerii unor accidente rutiere.
  • Curăţaţi farurile şi blocurile de semnalizare şi folosiţi corespunzător instalaţia de ventilaţie – climatizare!
  • Conduceți în mod responsabil, cu multă atenție!

Sursa foto: Info Trafic Pitesti

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs