prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Atenție șoferi! Se circulă în condiții de iarnă pe mai multe sectoare de drum!

Atenție șoferi! Se circulă în condiții de iarnă pe mai multe sectoare de drum din zonele înalte! Având în vedere faptul că în zonele înalte au început ninsorile, reamintim faptul că este obligatoriu ca vehiculele care le tranzitează trebuie să fie echipate de iarnă. În special autovehiculele grele sa fie echipate cu lanțuri, deoarece există risc de accidente, dar și de blocare a drumurilor, ceea ce îngreunează acțiunea utilajelor de deszăpezire.

 CITEȘTE ȘI: ÎNCĂ DOUĂ ZILE LIBERE ÎN PLUS ANUL VIITOR! SURPRIZĂ PENTRU ANGAJAȚI!

Facem apel la conducătorii auto ca înainte să plece la drum să verifice prognoza meteo și atenționările CNAIR și ale poliției rutiere. Precizăm că utilajele de deszăpezire ale CNAIR și drumarii sunt mobilizați în teren și acționează acolo unde situația o impune.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale și autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs