Atenţie şoferi! Trafic restricţionat în Argeş!

DISTRIBUIȚI
restrictie trafic

În conformitate cu avizele Comisiilor Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriilor Municipiilor Pitești și Curtea de Argeş, în datele de 30 noiembrie , respectiv 1 Decembrie 2017 se vor desfăşura manifestări publice, cu restricţionarea traficului rutier, după cum urmează:

În data de 30 noiembrie a.c., între orele 16.00 – 21.00, pe str. Negru Vodă din Curtea de Argeș, pe tronsonul cuprins între intersecția cu str. Traian și intrarea pe bd. Basarabilor accesul și staționarea autovehiculelor vor fi interzise.

În data de 1 Decembrie a.c., între orele 9.45 – 10.45, pe str. Negru Vodă din Curtea de Argeș, pe tronsonul cuprins între intersecția cu str. Traian și intrarea pe bd. Basarabilor, accesul și staționarea autovehiculelor vor fi interzise.

În data de 1 Decembrie a.c., între orele 8.00 – 10.30, pe str. Crinului din municipiul Pitești, în zona Monumentului Eroilor, accesul și staționarea autovehiculelor vor fi interzise.

De asemenea, tot în data de 1 Decembrie a.c., între orele 10.30 – 12.00, pe str. Unirii din municipiul Pitești, pe tronsonul cuprins între intersecția cu bd. Republicii și intersecția cu Bd. I.C. Brătianu, accesul și staționarea autovehiculelor vor fi interzise.

Pentru buna desfăşurare a traficului rutier, recomandăm conducătorilor auto să se deplaseze cu atenţie şi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri aflaţi pe traseul de deplasare.

Pietonii sunt rugaţi să circule numai pe trotuare, traversarea străzii să o facă prin locurile marcate, la culoarea verde a semaforului electric şi numai după ce sunt siguri că intenţia lor de a traversa a fost observată de către şoferi.