prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Atenție șoferi! Trei zile de restricții! Transport agabaritic pe mai multe drumuri din Argeș!

În perioada 23.06.2023 – 26.06.2023 se va desfășura un transport cu depășiri pe traseul: Nădlac II PTF – A1 – Margina – DN68A – Holdea – A1 – Sebeș – A1 – Centura Sibiu – A1 – Boița – DN7 – Râmnicu Vâlcea – DN7 – DN73C – Curtea de Argeș – DN7C – Bascov – DN7 – A1 – Centura de Sud București – București (intersecție DNCB/DJ401).

Vehiculul transportă o structură metalică.

Lățimea maximă a vehiculului este 2,80 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Menționăm că în conformitate cu OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră.

CITEȘTE ȘI: ACUM! CARAMBOL LA POIANA LACULUI! DOUĂ PERSOANE RĂNITE!

Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculului cu depășiri. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

 Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale și autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau accesând pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs