Atenție trag jurnaliștii! Află cine a câștigat cupa presei la TIR

DISTRIBUIȚI
ziua politiei, ipj, tir, jurnalisti, arges

În cadrul manifestărilor dedicate Zilei Poliţiei Române, sărbătorită în fiecare an pe data de 25 martie, IPJ Argeș a organizat, marţi, 22 martie, o nouă ediţie a Cupei presei la tir, competiţie la care au fost invitaţi să participe toţi jurnaliştii din Argeș. Au răspuns invitaţiei 26 dintre aceştia, 14 băieţi şi 12 fete, reprezentând atât posturile de televiziune locală, cât şi presa scrisă. După ce polițiștii le-au făcut instructajul, jurnaliştii argeșeni, asistaţi de aceștia au pus mâna pe arme şi au tras la ţintă.

La feminin: lider de clasament a fost Adriana Gandilă de la săptămanalul Impuls de Argeş, pe locul doi s-a clasat Monica Sandu, de la Curierul zilei, iar locul III i-a revenit Manuelei Ionaşcu Muscel Tv.

La masculin: locul I a fost caştigat de Bodea Bogdan de la televiziunea Absolut Tv, locul II de Matei Cristian de la Radio România Actualităţi şi locul III Narcis Manole, corespondent al cotidianului Curierul zilei.

Activitățile dedicate Zilei Poliției Române vor continua și în zilele următoare astfel: miercuri, 23 martie, Inspectoratul Judeşean Argeş îşi deschide porţile pentru a fi vizitat de elevi şi preşcolari iar manifestările se vor încheia vineri, 25 martie, când începând cu ora 12 poliţiştii argeşeni vor defila pe traseul Piaţa Primăriei-Piaţa Milea din Piteşti cu tehnica IPJ Argeş. În Piaţa Vasile Milea vor fi amenajate şi standuri expoziţionale cu tehnică folosită de politişti.