Au furat jantele și anvelopele unui autoturism marca Bentley

52

Cadrele Biroului Rutier Câmpulung, în timp ce se aflau în patrulare și supravegherea traficului rutier, au surprins în flagrant trei indivizi care furau jantele si anvelopele unui autoturism marca Bentley ce aparține unui om de afaceri din Câmpulung.

Masina proprietarului brutăriei Mibos, se afla in parcarea din fața magazinului de desfacere a produselor de panificație. Echipajul de la Rutieră format din două cadre, Radu Moiceanu și Ionuț Rizea, au observat acțiunea celor trei si au oprit imediat și i-au prins pe cei trei.
Este vorba despre A.Florin, A.Constantin și B. Fernando care era și conducătorul auto.
Polițiștii i-au somat, iar Boceanu a fugit cu masina. L-au urmărit și l-au prins în câteva sute de metri. Boceanu a rămas fără permis de conducere.

Polițiștii au plecat si pe urmele celor doi veri Florin şi Constantin. Toți trei protagoniști ai furtului au fost duși la Poliția Câmpulung unde au fost audiați de polițiști. Pe numele lor a fost întocmit dosar penal pentru furt. Anvelopele si jantele pe care le furau cei trei valorează 4000 de euro, astfel că se poate spune că cei trei știau clar ce fură, numai că planul de acasă nu s-a potrivit cu cel din târg…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here