Au început înscrierile pentru Festivalul Național de Muzică Folk TRIVALE FEST 2018

4

Primăria Municipiului Pitești, prin Centrul Cultural Pitești organizează cea de-a IV-a ediție a Festivalului Național de Muzică Folk TRIVALE FEST, sâmbătă, 20 octombrie, de la ora 18,00, în sala de concerte a Filarmonicii Pitești. Festivalul va cuprinde un concurs de interpretare și recitaluri extraordinare, susținute de folkiști consacrați.

Concursul va avea loc pe două categorii de vârste: sub 18 ani și peste 18 ani, iar concurenții se pot înscrie individual sau în grupuri formate din maxim 5 persoane. Probele de concurs sunt:

  • pentru categoria sub 18 ani două piese din repertoriul artiștilor consacrați sau din compoziții proprii;
  • pentru categoria peste 18 ani, două piese numai din compoziții proprii;

Preselecția va avea loc sâmbătă, 20 octombrie, de la ora 10,00, la Centrul Cultural Pitești, în Sala Ars Nova, cu sediul în Municipiul Pitești, Strada Craiovei, nr.2, Bloc G1. Festivalul-concurs și Gala Laureaților se vor desfășura în sala de concerte a Filarmonicii Pitești, cu sediul în Municipiul Pitești, Strada Calea București, nr.2, sâmbătă, 20 octombrie, de la ora 18,00.

Concurenții vor trimite fișa de înscriere la adresa: Centrul Cultural Pitești, Municipiul Piteşti, str. Craiovei nr. 2 – cod 110013, bl. G1, judeţul Argeş  sau la adresa de e-mail cultcentre@yahoo.com, telefon 0248/219976, până pe data de 19 octombrie. Fișa de înscriere poate fi ridicată de la secretariatul instituției, sau poate fi descărcată de pe site-ul oficial al Centrului Cultural Pitești (www.centrul-cultural-pitesti.ro), fiind atașată la Regulamentul Festivalului.