Au spus NU gunoaielor.Peste 200 de voluntari au curăţat zonele verzi din orașul Mioveni

4
A devenit deja o tradiție ca în fiecare primăvară administrația locală din Mioveni, împreună cu unitățile de învățămât din oraș și o serie de parteneri să deruleze ample campanii de ecologizare a unor zone verzi.
Orașul Mioveni este mai curat cu echivalentul a 500 de saci cu deșeuri, care au fost adunați din natură, de cei aproape 250 de voluntari, care au răspuns apelului autorităților, sâmbătă, 21 aprilie 2018.
Peste 200 de elevi de la școlile și liceele din oraș, alături de consilieri locali și angajați ai Primăriei Mioveni s-au mobilizat, în cadrul unei acțiuni organizate cu ocazia Zilei Pămâtului, pentru a da un exemplu de spirit civic și o lecție de ecologie celor care confundă mediul înconjurător cu propriul coș de gunoi. Astfel, în doar câteva ore, s-au strâns aproape 500 de saci plini de gunoi din zonele – podul Râul Târgului (Colibaşi), strada Argeşelului – strada Morii (Racoviţa), platoul Izvorul Tămăduirii (Făget), strada Valea Neagră (Colibaşi), dar și din alte zone din oraș.
Voluntarii au avut la dispoziţie mănuşi de protecție şi saci de plastic din partea Primăriei și a ADI Servsal Argeș, iar S.C. Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni SRL a asigurat suportul logistic și transportul deşeurilor colectate.