Avocata Elenina Nicuț despre  Shhaideh:  ‘Deci fapte de non ministru’

DISTRIBUIȚI

Argeșeanca  Elenina Nicuț, fiica fostului primar de la Curtea de Argeș, Gheorghe Nicuț, dezvăluie un amănunt extreme de important în cercetarea pe care DNA o face în cazul vicepremierului Sevil Shhaideh.  Avocat de profesie, ea remarcat și a postat pe facebook faptul că, potrivit comunicării DNA, Shhaideh este urmărită penal fără încuviințare, deci este vorba despre fapte de non ministru. Prin urmare, faptele luate în vizor de către DNA ar fi avut loc în timpul în care era secretar de stat în Minsterul Dezvoltării din Guvernul Ponta.

Sevil Shhaideh ar putea fi suspectă în celebrul dosar balta Belina, ale cărui iţe duc chiar la președintele PSD, Liviu Dragnea, potrivit unor surse citate de Antena 3. Cea mai importantă colaboratoare a liderului PSD, Liviu Dragnea, ar putea fi suspectată de corupţie în legătură cu adoptarea hotărârii de guvern prin care balta Belina din Teleorman a fost transferată de la Apele Române la Consiliul Judeţean

„UP (c.n. urmărire penală) fără încuviințare, deci fapte de non ministru. Posibil fapte de SS (c.n. Secretar de Stat) la Ministerul Dezvoltării prin Guvernul Ponta”, a scris avocata Elenina Nicuț pe Facebook. În 2012, imediat după desemnarea lui Liviu Dragnea la conducerea Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, Sevil Shhaideh a fost numită în funcţia de secretar de stat la acelaşi minister.