prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Băiețel de 7 ani dat în urmărire națională! Sunați la 112 dacă îl vedeți!

Un copil de șapte ani a fost dată în urmărire națională după ce mama sa a alertat autoritățile că nu poate lua legătura telefonic nici cu el, nici cu tatăl acestuia. Din primele informații, în 10 ianuarie, femeia l-a trimis pe fiul său, Emil-Mădălin Turdăşan, în vârstă de 7 ani, să stea la locuinţa tatălui acestuia, din acelaşi Orăștie, până în 11 ianuarie, conform înţelegerii avute cu bărbatul (fostul concubin al femeii).

CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE! BEBELUȘ MORT DUPĂ CE MAMA SA LA ARUNCAT DE LA ETAJUL TREI!

„În data de 10 ianuarie 2024, jurul orei 09:00, femeia l-a contactat telefonic pe tatăl minorului, care i-a comunicat faptul că urmează să iasă în oraş, împreună cu fiul său. Ulterior, aceasta nu l-a mai putut contacta telefonic nici pe fiul său, nici pe fostul concubin (tatăl minorului)”, arătă sursa citată.

Potrivit informațiilor oferite de mama copilului, băiatul are 1,20 metri înălţime, greutate 17 kilograme, păr şaten, ochi negri, dar nu sunt date cu privire la hainele pe care le purta.

”Din momentul primirii sesizării, poliţiştii au desfăşurat mai multe activităţi investigative şi de căutare, în vederea depistării minorului, care a fost dat în urmărire naţională. Poliţiştii continuă activităţile specifice şi le solicită celor care deţin informaţii utile găsirii minorului să se adreseze celei mai apropiate unităţi de Poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112”, mai arată polițiștii hunedoreni.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.