Bal cu opulenţă la Câmpulung!

50

Afaceriştii din Câmpulung s-au adunat la Lions Club Câmpulung ,,Negru Vodă”. De câţiva ani aceştia  organizează Balul de Cristal sub pretextul strângerii de fonduri pentru persoanele aflate în nevoie.

De fapt, la acest Bal de Cristal, luxul în vestimentaţie, dus până la opulenţă este infiltrat peste tot. Leii vin însoţiţi de soaţele de acasă, iar la această întâlnire încearcă să iasă cât mai mult în evidenţă, fie prin afacerile cu mult profit realizate în anul care s-a încheiat sau bat palma pentru alte şi alte proiecte pentru un viitor cât mai luxos, cei drept destinat doar unei categorii de câmpulungeni.

Atmosfera a fost întreţinută de elevii sorei lui Marcel Pavel, de către Tudor Turcu, finalistul de la Eurovision şi „Schimbul 3 Adrian Ordean”.

Aşadar, în cadrul balului s-au făcut şi donaţii, fondurile strânse fiind destinate unor copii care trebuie ajutaţi, cei fără posibilităţi sau tineri mutilaţi pe viaţă de diverse accidente.

Pentru a face parte din Lions Club Câmpulung ,,Negru Vodă” taxa anuală este de minimum 500 de euro, iar meniul la Balul de Cristal a plecat de la preţul de 150 lei.