prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Bărbat decapitat cu drujba de Crăciun! Criminalul în libertate!

Un bărbat a fost decapitat cu o drujbă în seara Ajunului a Crăciunului de către un tânăr de 25 ani  după o seară în care au petrecut în locuința victimei. Din primele informații, se pare că cei doi, după câteva pahare în plus, s-au luat la ceartă și la un moment dat criminalul l-ar fi lovit pe prietenul său cu mai multe obiecte și, cu sânge rece, a pus mâna pe o drujbă și i-a tăiat capul.

Ulterior, tânărul de 25 ani a fugit de la locul faptei și s-a făcut nevăzut. După 48 ore de la comiterea teribilei crime, acesta este de negăsit, iar autoritățile sunt în alertă și îl caută în toată țara.a

„În dimineața zilei de 25 decembrie, ora 08.45, polițiștii Poliției Orașului Dăbuleni au fost sesizați prin apel de urgență 112, de o femeie, de 50 de ani, din comuna Călărași, cu privire la faptul că, vecinul său, de 57 de ani, este decedat în locuință.  La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii care au constatat că cele sesizate se confirmă.

Întrucât au rezultat indicii privind săvârșirea infracțiunii de omor, la fața locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare formată din procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj și polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Serviciului Criminalistic Dolj.

În fapt, în cursul nopții de 24/25 decembrie, bărbatul de 57 de ani, împreună cu alți doi bărbați, din aceeași localitate, au consumat băuturi alcoolice la locuința victimei, iar la un moment dat, unul dintre cei doi bărbați, în vârstă de 25 de ani, i-ar fi aplicat mai multe lovituri victimei, cu corpuri dure și cu un obiect tăietor-despicător, care i-ar fi provocat decesul. Cadavrul bărbatului a fost transportat la morgă, în vederea efectuării necropsiei. Cercetările au fost preluate în anchetă proprie de către procurorul criminalist, fiind  întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat.

După comiterea faptei, tânărul de 25 de ani a fugit într-o direcție necunoscută, fiind efectuate activități specifice în vederea prinderii acestuia”, potrivit IPJ Dolj.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.