Bărbat din Argeș reținut! Află motivul!

25

În ziua de 24 septembrie poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Drăganu, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat și conducerea unui autovehicul pe drumurile publice cu număr de înmatriculare fals, şi au reţinut un tânăr, de 20 de ani, din comuna Cocu.

Din cercetări s-a stabilit că în zilele de 21 și 30 iunie a.c., cel în cauză ar fi condus pe drumurile publice autoturisme cu numere false de înmatriculare, pe care le-ar fi alimentat cu combustibil din două stații de alimentare de pe raza localităților Cotmeana și Albota, fără să achite contravaloarea acestuia.

Pentru administrarea probatoriului, în ziua de 24 septembrie a.c., poliţiştii au efectuat două percheziţii domiciliare pe raza comunei Cocu.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here