Bărbat găsit mort într-un șanț și bicicleta pe marginea drumului

Bărbat găsit mort într-un șanț și bicicleta pe marginea drumului. Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung au fost sesizaţi cu privire la faptul că un participant la trafic a observat o bicicletă pe marginea drumului, iar în zona cu vegetaţie din apropiere, într-un şanţ de circa 4-5 metri, se observa o persoană care nu răspundea.

După intervenţia echipajelor medicale, a fost constatat decesul persoanei. Poliţiştii au stabilit că acesta este un bărbat de 43 de ani, din comuna Valea Mare Pravăţ.

Distribuie prietenilor

Din verificările preliminarii s-a stabilit că bicicleta nu prezenta avarii, specifice unui eveniment rutier, iar după examinarea sumară nu au rezultat suspiciuni cu privire la împrejurările în care a survenit decesul.

Cauza decesului urmează să fie stabilită după efectuarea autopsiei. Verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul bărbatului, iar pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, a fost întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal.