prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Bărbat înjunghiat de o femeie și lăsat în agonie în stradă! Crimă recunoscută după 10 zile!

O nouă crimă îngrozește comunitatea din localitatea argeșeană Bascov după ce o femeie și-a ucis propriul frate! Din primele informații, se pare că cei doi au stat în seara serii de 15 iulie la o șuetă presărată cu foarte mult alcool, iar la un moment dat aceștia s-au luat la ceartă. Nu este clar în momentul de față cum femeia a pus mâna pe un cuțit, cert este că și-a înjunghiat fratele în spate.

Bărbatul a ieșit din curte, cu ultimele puteri, s-a așezat pe banca din fața curții și a fost găsit fără suflare de un vecin, care a alertat autoritățile. La fața locului s-a deplasat un echipaj medical care a încercat să îl aducă la viață pe bărbat, dar, din nefericire, au fost nevoiți să declare decesul. De asemenea, oamenii legii s-au deplasat la fața locului pentru demararea cercetărilor.

Ulterior, la audieri au fost duse atât femeia care a comis crima, cât și alți membri ai familiei. Inițial, cea acre și-a ucis fratele a negat orice legătură, dar după zece zile a recunoscut. În cursul zilei de astăzi s-a dispus reținerea pentru 24 ore, iar mâine va fi prezentată cu propunere de arestarepreventivă pentru 30 de zile.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs