Bărbat prins cu 50.000 de ţigări de contrabandă!

4

În seara zilei de 8 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Mioveni, au depistat și reținut doi bărbați, banuiți de contrabandă cu țigări nefiscalizate.

În seara zilei de 8 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni au depistat în trafic un bărbat de 41 de ani, din Râmnicu Vâlcea, care transporta peste 50.000 de țigarete a căror proveniență legală nu a putut fi justificată.

De asemenea, asupra bărbatului a fost identificată suma de 1750 de lei, susceptibilă a proveni din săvârșirea de infracțiuni.

Cu ocazia acțiunii, a fost identificat și un barbat de 32 de ani, cetățean iranian, bănuit că ar fi comercializat fără drept țigaretele.

Cercetările au fost preluate de Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de contrabandă.

Cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Țigaretele si suma de bani au fost ridicate în vederea confiscării, iar autoturismul utilizat la transportul acestora a fost indisponibilizat.