Bărbat reținut pentru șantaj. S-a dat drept femeie pe o rețea de socializare

51

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de șantaj, şi au reţinut, pe 3 august, un bărbat de 41 de ani, din comuna Şercaia, judeţul Braşov.

“Din verificări s-a stabilit că în cursul lunii iunie a.c., cel în cauză ar fi creat un cont fals pe o reţea de socializare, creând reprezentarea că acel cont aparţine unei tinere. Utilizând acest cont, cel în cauză ar fi obţinut fotografii în ipostaze compromiţătoare de la un bărbat din comuna Cuca, iar ulterior l-ar fi constrâns să trimită suma de 2.000 de lei, prin transfer bancar, ameninţându-l cu divulgarea imaginilor compromiţătoare”, arată Ipj Argeș.

Pentru administrarea probatoriului, în ziua de 3 august a.c., poliţiştii au efectuat o percheziţie domiciliară pe raza judeţului Braşov, la locuinţa celui în cauză.
Totodată, cercetările au fost extinse şi cu privire la persoana care a ridicat suma de bani în urma transferului bancar, cel în cauză, bărbat de 34 de ani, din municipiul Făgăraş, judeţul Braşov, fiind cercetat în stare de libertate, în calitate de complice la sâvârşirea infracţiunii ce face obiectul cercetărilor.

După administrarea probatoriului, poliţiştii au reţinut pe bărbatul de 41 de ani, din comuna Şercaia, judeţul Braşov, iar în ziua de 4 august a fost prezentat de către procurori instanţei, iar Judecătoria Pitești a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.
Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here