Bărbat salvat de polițiști la înălțime!

14

În după-amiaza de sâmbătă, lucrurile tind să fie destul de liniștite, dar nu a fost cazul și pentru polițiștii Secției 1 Poliție Pitești, care au fost alertați cu privire la un bărbat de vârstă înaintată se afla atârnat în afara geamului de la apartamentul său, la etajul 3 al unui bloc din Pitești.

Polițiștii s-au deplasat cu operativitate la locul indicat, observând pe bătrânul ce se afla doar cu partea inferioară a picioarelor pe pervazul ferestrei și restul corpului în afară, atârnând în jos, iar doi tineri încercau să îl asigure până la sosirea salvatorilor.

Agentul șef adjunct Paraschiv Marian Gheorghiță, a urcat în grabă până la apartamentul unde se afla bătrânul și a încercat să îl tragă înapoi pe fereastră, dar nu a reușit.
Între timp au sosit la fața locului și pompierii argeșeni, cu o autoscară, pe care un alt polițist, agentul șef adjunct Tintoacă Andrei Marius, s-a urcat împreună cu un lucrător ISU Argeș. Astfel s-a reușit preluarea bătrânului în nacelă și coborârea sa în siguranță.

Bătrânul de 88 de ani a fost transportat la o unitate medicală pentru investigații, fiind în afara oricărui pericol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here