Bărbat surprins în timp ce fura din locuința unui piteștean

266

Polițiștii Secției 1 Poliție Pitești au fost sesizați în această după-amiază de către o femeie de 41 de ani, din Pitești, cu privire la faptul că la momentul la care s-a întors la domiciliu, o persoană necunoscută a ieșit din locuința sa cu un bagaj în mână.

Bărbatul a fugit, însă persoana vătămată a oferit semnalmente ale persoanei. În scurt timp, cel în cauză a fost identificat de polițiștii de ordine publică, în zona cartierului Popa Șapcă, și condus la sediul unității de poliție pentru cercetări.

În urma verificărilor, s-a constatat că bărbatul depistat ar fi sustras mai multe bunuri electronice din locuința în cauză, bunuri care au fost recuperate în totalitate și restituite persoanei vătămate.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Bărbatul reținut are 36 de ani, este din Căteasca, și are antecedente penale.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here