Bărbat toturat până la ultima suflare! Crimă înfiorătoare!

Un bărbat a fost găsit fără viață și legat în propria locuință după ce ar fi fost torturat de o persoană pe care o primea de milă pentru a locui cu el. Din primele informații, se pare că între cei doi a izbucnit un conflict, din motive necunoscute momentan, iar agresorul și-ar fi legat victima și a bătut-o cu bestialitate până și-a dat ultima suflare. Ulterior, criminalul a fugit de la fața locului.

CITEȘTE ȘI: UN ŞOFER A MURIT DECAPITAT ȘI PASAGERUL DUS DE URGENȚĂ ÎN COMĂ LA SPITAL! ACCIDENT ÎNFIORĂTOR!

Cel mai probabil, descoperirea șocantă a fost făcută de către o rudă a bărbatului care a alertat autoritățile. La scurt timp, a fost identificat și agresorul, un bărbat de 30 ani care ieșise de curând din închisoare, și a fost dus la audieri.

“A fost informat procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamţ, fiind constituită echipă operativă formată din poliţişti de investigaţii criminale, criminalişti şi poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Roman şi Secţiei de Poliţie Rurală Dulceşti”, au precizat poliţiştii.

În cauză cercetările sunt continuate de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamţ. Anchetatorii au menţionat că există suspiciuni de omor în acest caz.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.