prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Baschet. Tudor Costescu, ultimele calcule la play-off: „ Una dintre echipele pe care putem s-o scoatem din cursă este CSM Bucureşti”

După victoria de duminică, de acasă, scor 73-67, cu CSŞ Giurgiu, echipa de baschet masculin a Piteştiului a urcat pe locul 10, cu 37 de puncte. Deşi suntem în afara unul loc în play-off, staff-ul tehnic de la BCM U Piteşti face în continuare calcule pentru a prinde un loc cât mai sus în clasament, la finalul sezonului regulat. Mai mult, Tudor Costescu crede în minuni şi a găsit victima perfectă pe care s-o elimine din lupta pentru primele opt locuri.
“Stăm să ne uităm şi la alte rezultate”
„Eu nu fac socoteala altora.  Totuşi, în mod normal, una dintre echipele pe care noi am putea să o prindem şi să o scoatem din play-off ar fi CSM Bucureşti. Pentru noi, dacă învingem în toate meciurile şi ei pierd un număr de meciuri, inclusiv confruntarea directă cu noi, am putea să sperăm că intrăm în luptă directă cu ei. Ei mai au un meci cu Dinamo în care pornesc favoriţi. Indiferent ce se întâmplă, subliniez că locul pe care ne aflăm nu este onorant şi numai asta ne va face să urcăm în clasament. Ultimele etape sunt de foc. Noi, după victoria de moral cu Giurgiu, ne uităm la etapa de la Constanţa pe care ne proprunem s-o câştigăm, iar după să intrăm cu multă încredere în meciul cu Tg. Mureş, de acasă. Asta depinde numai de noi. În plus, stăm să ne uităm şi la alte rezultate. Aceasta este soarta, aşa e în sport.”, spune antrenorul lui BCM U Piteşti, Tudor Costescu.

După 25 de etape, BCM U Piteşti ocupă locul 10, cu 37 de puncte, în timp ce CSM Bucureşti se află pe poziţia a 7-a, cu 40 de puncte.

Tudor Costescu: „Una dintre echipele pe care noi am putea să o prindem şi să o scoatem din play-off ar fi CSM Bucureşti. Pentru noi, dacă învingem în toate meciurile şi ei pierd un număr de meciuri, inclusiv confruntarea directă cu noi, am putea să sperăm că intrăm în luptă directă cu ei.”

Meciurile celor două echipe până la finalul returului:
Etapa a 26-a: Farul Constanţa-BCM U Piteşti; CSM Bucureşti- U Mobitelco Cluj Napoca
Etapa a 27-a: BCM U Piteşti- BC Tg. Mureş; CSM Oradea- CSM Bucureşti
Etapa a 28-a: CSM Bucureşti- BCM U Piteşti
Etapa a 29-a: BCM U Piteşti- Energia Rovinari; Dinamo Bucureşti- CSM Bucureşti
Etapa a 30-a: U Mobitelco Cluj Napoca- BCM U Piteşti; CSM Bucureşti-  CSU Sibiu.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.