Băsescu, atac dur la adresa lui Iohannis. Află ce a declarat!

5

Fostul președinte Traian Băsescu face o comparaţie între iunie 1990 şi februarie 2017, spunând că, oricât sunt unii de cârcotaşi, trebuie să recunoaştem că progresul României şi al românilor este enorm şi ireversibil, citează stiripesurse.ro.
„Arc peste timp. De la Iunie 1990 la Februarie 2017
În iunie 1990, Domnul Preşedinte Ion Iliescu mulţumea la ROMEXPO minerilor cu lămpaşe (nu cu telefoane) că au venit în Bucureşti şi au ciomăgit cu sârg şi incredibilă violenţă pe bucureştenii protestatari din Piaţa Universităţii, care cereau democraţie. Atunci, manipularea se făcea de profesionişti ai dezinformării prin TVR Liberă.
În februarie 2017, Domnul Preşedinte Klaus Iohannis mulţumea în PARLAMENT bucureştenilor cu telefoane (nu cu lămpaş) care au îndurat frigul pentru a demonstra paşnic, zile în şir, la Piaţa Victoriei, pentru a apăra principii democratice. Azi, oamenii s-au strâns chemându-se unii pe alţii pe facebook. Oricât sunt unii de cârcotaşi, trebuie să recunoaştem că progresul României şi al românilor este enorm şi ireversibil.”, scrie Băsescu, pe pagina de socializare.