Bătălie acerbă pe postul de director de la Finanţe Argeş!

140
finanate_arges, ministerul_finanatelor, taxe, impozite

Taberele din PSD Argeş duc o luptă acerbă pentru a-şi impune omul în postul deţinut până de curând de Petre Cojorcaru. Potrivit unor surse din cadrul organizaţiei argeşene, social democraţii vor să îi pună în fruntea Finanţelor Argeş pe Dorin Falcă, Cristian Anghel sau Dan Velea.

Falcă a mai deţinut funcţia de director în perioada în care PDL guverna ţara, dar după schimbarea regimului a fost nevoit să facă un pas în spate. Acesta a condus o perioadă la Mehedinţi, dar la nici şapte luni după numire s-a întors în Argeş unde a condus departamentul de Inspecţie Fiscală. Acum, susţinut de vicepreşedintele Ion Mînzînă, primarul de la Albota, Ion Dumitru, primarul de la Topoloveni, Gheorghiţă Boţrcă, dar şi alţi apropiaţi ai celor doi, Dorin Falcă are şanse mari de a reveni în fruntea instituţiei. De precizat este faptul că Falcă este cunoscut drept un om bun la ceea ce face, are cunoştinţele necesare şi dispune de o susţinere considerabilă din interiorul PSD Argeş.

Cristian Anghel se bucură în schimb de susţinerea taberei social democraţilor de la Mioveni, printre aceştia putem aminti pe primarul Ion Georgescu, dar şi câţiva parlamentari. Cea mai mare calitate a lui Anghel este cea de ginere a primarului de la Bascov, Gheorghe Stancu.  Anghel a fost în conducerea Gărzii Financiare Argeş timp de două zile. Ulterior a ajuns la conducerea Serviciul Fiscal Orăşenesc Mioveni. Din câte se pare, acesta se bucură de o susţinere la fel de mare ca şi concurentul său, dar la capitolul pregătire nu stă chiar atât de bine.

Cea de-a treia persoană este Dan Velea. Acesta a fost în cărţi înainte de numirea fostului director Petre Cojocaru. În schimb, în prezent este greu de crezut că va mai accepta să treacă la cârma finanţelor Argeş după tragedia prin care a trecut.

Până la organizarea concursului nu este exclus să apară noi propuneri, astfel încât lupta să devină una „sângeroasă”.