Bătălie între ciobani pentru brânza provenită de la oi! VIDEO

2

Bătălie între ciobani pentru brânza provenită de la oi! Apelul a fost făcut la 112, azi nopate de soția ciobanului bătut zdravăn, iar salvamontiștii din Nucșoara au solicitat sprijinul poliției și al jandarmeriei montane pentru a se deplasa la fața locului.

Ciobanul care a ajuns la spital a declarat că a fost bătut de un alt cioban, care are și o exploatație forestieră în zonă. Amândoi au băut bine înainte, iar motivul bătăii este demn de Miorița. De la oile lui s-ar fi obținut câte 3 kilograme de brânză, mai mult decât 2,7 de la oile celuilalt proprietar. Așa ca disensiunile au apărut imediat, generate de prețul brânzei.

Ciobanul își desfășoară activitatea la stâna din muntele Oticu și azi noapte în jurul orei 23.54, soția ciobanului a sunat alarmată la 112 după ce a aflat că soțul ei a fost bătut.

Salvamontiștii din Nucșoara au solicitat sprijinul poliției și al jandarmeriei montane pentru a se deplasa la fața locului. Când aceștia au ajuns la locul indicat de soția disperată au constat că ciobanul a ajuns la stână cu multiple lovituri și câteva coaste rupte. Au plecat în căutarea lui și după ce l-au identificat l-au coborât din munții.

Echipa de intervenție l-a transportat până la ambulanța ajunsă la baza muntelui, ciobanul fiind preluat de cadrele medicale în această dimineață în jurul orei 06.00 și transportat la spitalul municipal din Curtea de Argeș pentru mai multe îngrijiri medicale.