Băut la volan a rămas fără permis de două ori într-o zi!

2

Tânărul de fel din Câmpulung, T.B.A, se afla la volanul unui autoturism marca BMW. Pe DN 73, acesta a făcut o depășire pe trecerea de pietoni, faptă ce se sancționează cu suspendarea permisului de conducere.

Așa că, T.B.A., a rămas fără permis, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung fiind cei care i-au suspendat permisul, eliberându-i totodată o dovadă cu care bărbatul mai putea circula o perioadă.

După doar câteva ore, T.B.A., a ieșit din nou în calea polițiștilor, de această dată, tânărul, crezând probabil că nu mai are ce păți, chiar în fața polițiștilor, s-a angajat într-o depășire a unei coloane, ape linie continuă, a evitat în ultimul moment o bătrână care traversa strada, ce-i drept prin loc nepermis.

Când au văzut de ce este în stare tânărul conducător auto, polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, l-au prins, l-au oprit, l-au testat cu aparatul etilotest, iar după testare polițiștii au realizat care era motivul pentru care tânărul era așa viteaz, avea o alcoolemie de 0.12 mg/l alcool pur în aerul expirat, adică aproape dublu în sânge.

Polițiștii musceleni i-au anulat dovada de circulație provizorie emisă la primul incident, și i-au eliberat o altă dovadă, de data aceasta fără valabilitate.

Așa se poate spune că T.B.A. a rămas fără permis, de două ori într-o zi…