prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

VIDEO. Bețiv violent – scandal și amenințări în magazinul „DM” din centrul Piteștiului! Motivul halucinant!

„Nu îmi trebuie, fata mea! Ca voi am o sută! Poate îți sparg ochelarii ăia!” a fost reacția unui bărbat în această după amiază într-un magazin de cosmetice din centrul Piteștiului după ce a intrat să cumpere… bere. Cetățeanul turmentat după o serie de halbere sau sticle viteză a încurcat magazinele și a intrat să își mai cumpere niște alcool din celebrul magazin DM.

Doar că acolo nu există așa ceva, dar omul turmentat de vaporii bahici nu prea și-a dat seama. A căutat ce a căutat, dar supraveghetoarele vigilente l-au întrebat ce ar dori. S-au gândit că poate omul vrea să cumpere ceva pentru soție, iubită ca o scuză că a venit „lemn” acasă. Mare surpiza a fost pentru acestea când bărbatul a început să le jignească și să le amenințe.

Din fericire, totul s-a sfârșit fără violență după ce anagajatele au sunat la Poliție, iar un echipaj a venit la fața locului pentru a-l potoli pe cetățeanul turmentat. L-au luat, l-au dus la autospecială și… bărbatul l-a confundat și de această dată cu… un pat. L-a luat somnul!

Mai mult, chiar dacă a amenințat și a jignit… se pare că Dumnezeul bețivului există! Cetățeanul turmentat a scăpat doar cu un avertisment din partea oamenilor legii, și asta din cauză că legislația în vigoare nu ar permite sancționarea unor fapte precum cele petrecute.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.