prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Blocarea accesului la platformele de colectare a deşeurilor se sancţionează!

Pentru desfășurarea activității de colectare a deșeurilor în condiții optime, solicităm conducătorilor auto să nu blocheze platformele de colectare prin oprirea, staționarea sau parcarea vehiculelor în fața acestora și să asigure accesul autogunoierelor la spațiile de depozitare.
Blocarea accesului la platformele de colectare presupune neridicarea, conform graficelor stabilite, a deșeurilor, iar acest lucru afectează atât activitatea echipajelor de colectare (decalarea graficelor), cât și gradul de umplere a containerelor din platformele unde accesul este blocat.
În conformitate cu prevederile H.C.L. nr. 60/2016 privind stabilirea, constatarea şi sancţionarea unor contravenţii, ocuparea domeniului public prin oprirea, staţionarea şi parcarea vehiculelor în zona de depozitare a resturilor menajere special amenajate, precum şi blocarea ghenelor de gunoi se sancţionează cu amendă de la 500 la 1000 lei. Constatarea contravenţiilor şi aplicarea sancţiunilor se face de către poliţiştii locali din cadrul Poliţiei Locale Piteşti.
 ,,Membrii comunităţilor locale, persoane fizice sau juridice, au, în calitatea lor de utilizatori ai serviciului de salubrizare, obligaţia de a asigura accesul utilajelor de colectare a deşeurilor la punctele de colectare.” – Legea serviciului de salubrizare a localităţilor nr. 101/2006.
Pentru un Pitești curat este nevoie de muncă în echipă!
Pentru orice informații suplimentare sau sesizări, adresați-vă operatorului la următoarele contacte: dispecerat: 0248/636535, tel: 0248/636886, fax: 0248/215308, e-mail: [email protected].

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs