Bogdan Ivan, candidat ALDE: ,,Autostrada Pitești – Sibiu, vitală pentru România’’

DISTRIBUIȚI
bogdan ivan

Bogdan Marius Ivan, 100% argeșean, candidat pentru funcția de deputat din partea partidului ALDE declară că dacă va ajunge deputat, va avea grijă ca acest proiect extrem de important, construirea autostrăzii Pitești – Sibiu, să nu mai întârzie. ,,Autostrada Pitești – Sibiu este un obiectiv de interes național, finanțat de Uniunea Europeană prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM), important pentru uzina Automobile Dacia și pentru întreaga țară. Dacia este cel mai mare exportator al României. Autostrada va ajuta uzina din Mioveni să își scadă costurile cu transportul. Ajutând Dacia, ajutăm Argeșul, ajutăm România!” a declarat Bogdan Ivan.

Bogdan Ivan susține și alte proiecte importante pentru județul Argeș și anume:

  • DN 73C Câmpulung – Curtea de Argeș trebuie să intre în reparații capitale. ,,Voi insista pe lângă autoritățile centrale ca reabilitarea drumului să devină o prioritate!’’
  • Șosea de centură în zona de nord a municipiului Curtea de Argeș. ,,Este o zonă cu multe ambuteiaje. Șoseaua de centură va fi și în folosul companiilor din zonă, al angajaților acestora. Drumul va face legătura cu viitoarea autostradă Pitești – Sibiu. Mă voi implica pentru construirea acestei șosele!’’
  • DN 67B Pitești – Moșoaia – Poiana Lacului – Vedea – Drăgășani trebuie urgent să intre în lucrări de reabilitare. ,,Știați că au trecut nu mai puțin de 6 ani de când a fost făcută licitația pentru reabilitarea acestui drum? 6 ani! Proiectul așteaptă doar alocarea banilor necesari. Voi cere imperativ finanțarea investiției!”
    • Construirea centurii ocolitoare a orașului Topoloveni
  • Viteza de 90km/h și 15 pasarele pietonale pe DN 73 pe tronsonul Pitești – Mioveni, pentru un transport mai rapid către clienți al mașinilor fabricate la Uzina din Mioveni. Tot pe acest tronson, glisierele sunt întrerupte pentru a se vira la stânga direct de pe banda a doua. De aceea au loc numeroase accidente, unele foarte grave. Soluția este o a treia bandă pentru șoferii care virează la stânga. STOP ACCIDENTELOR!