Bombă cu ceas la Spitalul Județean Argeș! Zeci de persoane ar putea fi infectate cu COVID-19 după ce un medic a venit bolnav la muncă!

Zeci de angajați ai Spitalului județean Argeș ar putea fi infectate cu COVID- 19! Doctorul Felix Sârboiu a vernit aproximativ două săptămnâni la muncă, deși prezenta simptome de infectare cu coronavirus. Deși i s-a cerut să stea acasă, acesta a refuzat.

Distribuie prietenilor

În cursul zilei de ieri, rezultatul testului a venit poziv, iar potrivit prefectului Emanuel Soare, a fost deschisă o anchetă epidemiologică pentru a identifica toate persoanele cu care dorctorul sârboiu a intrat în contact.

„Din analizele facute, se pare ca rezultatul unei persoane din sectia respectiva este pozitiv. Alte trei probe sunt in lucru, probabil maine (n.r.-azi) vom avea rezultatele. Ancheta epidemiologica a inceput deja. Ca de obicei, toate contactele directe sunt identificate si introduse in izolare. S-a mobilizat o echipa mare care lucreaza la identificatea contactelor. Evident ca vorbim de  numere mari. La Campulung am inchis focarul din spital imediat. Asa se va intampla si aici, va asigur” a spus prefectul Emanuel Soare.