Bombă! Managerul Spitalului Județean Argeș a ignorat simptomele doctorului infectat cu COVID-19!

Angajații Spitalului Județean Argeș cer demisia managerului Adriana Molfea! După ce medicul Felix Sârboiu a venit prezentând simptome de infectare cu COVID-19, a fost testat pozitiv și există riscul să fi infectat zeci de persoane.

Distribuie prietenilor

Molfea 300x172 1Tot mai multe cadre medicale cer demisia managerului din cauză că acestuia i s-a adus la cunoștință despre starea doctorului și nu a luat nicio măsură. De asemenea, prefectul Emanuel Soare a anunțat că „toate persoanele iresponsabile vor răspunde în fața legii.

„Ancheta epidemiologica a inceput deja. Ca de obicei, toate contactele directe sunt identificate si introduse in izolare. S-a mobilizat o echipa mare care lucreaza la identificatea contactelor. Evident ca vorbim de  numere mari. La Campulung am inchis focarul din spital imediat. Asa se va intampla si aici, va asigur. Toate persoanele (i)responsabile vor raspunde în fața legii. Culmea este ca la acest spital au tot felul de echipamente de protectie, aparate, proceduri, circuite etc…” a spus prefectul Emnauel Soare.