prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Brazilia, de neoprit la Cupa Confederaţiilor

Selecţionata sud-americană s-a impus cu 4-2 în faţa Italiei în Grupa A şi va evita Spania în semifinale.

Atât brazilienii, cât şi italienii câştigaseră precedentele două meciuri ale grupei, cu Mexic şi Japonia, însă aseară, cvintupla campioană mondială a fost mai puternică decât squadra azzurra.

Fundaşul Dante a deschis scorul în finalul primei reprize, iar Fred a readus Brazilia în avantaj, după ce Giaccherini egalase pentru italieni.

Neymar, care a marcat în fiecare meci jucat de brazilieni la Cupa Confederaţiilor, a dus scorul la 3-1, dar italienii au revenit în meci prin Chiellini. Lovitura de graţie a fost dată de acelaşi Fred, când mai erau doar două minute din timpul regulamentar.

Brazilia va evita campioana mondială şi europeană Spania în semifinale şi va juca, cel mai probabil, împotriva Uruguayului.

În celălalt meci al grupei A, Mexic a învins Japonia cu 2-1, Javier Hernandez reuşind o dublă şi aducând primele puncte pentru “azteci”, care vor părăsi însă competiţia.

Azi se dispută ultimele două meciuri din faza grupelor: Nigeria – Spania şi Uruguay – Tahiti.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs