Breaking news! Angajați de la Lisa Draxlmaier trimiși în izolare după ce au intrat în contact cu o persoană infectată cu COVID-19!

Mai mulți angajați de la Lisa Draxlmaier au fost trimiși în izolare după ce au intrat în contact cu o persoană testată pozitiv cu COVID-19! Potrivit companiei, în urma anchetei epidemiologice, s-a descoperit că angajații au fost infectați în afara fabricii din Pitești.

„În cursul săptămânii conducerea a fost informată despre faptul că angajați ai companiei au fost testați pozitiv pentru COVID-19. Managementul a luat legătura cu autoritățile responsabile și oferă tot suportul pentru aplicare procedurilor stabilite de lege.

Distribuie prietenilor

În urma anchetei epidemiologice s-a dovedit că angajații au fost infectați în afara companiei. Au fost identificate persoanele cu care au intrat în contact direct, iar acestea au fost trimise în izolare la domiciliu. Zona în care lucrau angajații respectivi a fost dezinfectată.

Siguranța angajaților este o prioritate pentru companie. Toate măsurile de siguranță stabilite prin lege sunt respectate. Angajații beneficiază de echipamente de protecție și au la dispoziție soluții dezinfectante. Colegii sunt informați în permanență despre reglementările actuale și despre recomandările specialiștilor pentru menținerea sănătății” anunță reprezentanții companiei.