Breaking news! Când va fi gata autostrada Sibiu-Pitești

115
autostrada pitesti sibiu, ministerul transporturilor arges

Autostrada Pitești – Sibiu nu va fi gata în viitorul apropiat. Ministrul Finanțelor a anunțat în cadrul unei emisiuni a unui post național de televiziune că cea mai așteptată autostradă „nu se va termina nici anul acesta, nici anul următor și cred că nici în mandatul nostru”.

„Am spus clar și înainte de a avea această criză că obiectivul nostru este de a investi. Am alocat bani în buget la începutul anului și la prima rectificare am făcut un lucru pe care nu l-a mai făcut niciun guvern de foarte mult timp. Am lăsat banii pentru investiții în buget și chiar am mai alocat la Ministerul Transporturilor încă 135 de milioane de lei pe lângă banii dinainte.

Acum vorbim de un program de investiții deja, s-au anunțat câteva obiective, Sibiu – Pitești este un obiectiv zero pentru noi, acolo facem toate eforturile pentru a-l duce la capăt, Comarnic-Brasov este un alt obiectiv, extinderea aeroportului București.

Sibiu – Pitești este o investiție care nu se va termina nici anul acesta, nici anul următor și cred că nici în mandatul nostru, este ceva pe care…, sau Comarnic – Brașov sau spitalele regionale, sunt mai multe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here